sábado, 14 de diciembre de 2013

MARATÓ TV3 2013



Bona niit : )

Sento no haver publicat en tot el dia, però es que he estat molt liada amb coses a fer. Demà, a partir de les deu del matí, a Tv3 es celebrarà la Marató, aquest any dedicat a les malalties neurodegeneratives. Aquestes enfermetats passen quan les neurones d'una persona moren més ràpidament del que és normal. No són malalties de gent gran, si no que les pots tenir des de la infància i en el temps van empitjorant. No es contagien ni s'hereten.

El gran objectiu de la Marató és recaptar donatius de gent com nosaltres que vol ficar el seu granet de sorra en la lluita de l'investigació de diferents malalties i intentar-ne buscar la cura. Durant tot el diumenge, podreu trucar al número 905 11 50 50 i donar uns quants diners. També pots col.laborar comprant el llibre i el disc (en foto una mica més a baix) i, segurament, que el teu institut a fet una activitat per recaptar donatius i enviar-los.

El llibre de La Marató de 2008
Disc i llibre de la Marató




Núria Solé i Roger de Gràcia, presentadors d'aquest any de la Marató



I fins aquí l'entrada de la Marató.


Espero que demà tots col.laboreu i truqueu repartint solidaritat a persones que, al contrari de nosaltres, tenen alguna dicapacitat en el dia a dia.


La solidaritat no degenera, la marató diu molt de tu,

>>escapefromreality

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Leo todos los comentarios e intento responder a todos los que puedo.
Gracias por pasar un poco de tu tiempo aquí. Lo valoro mucho.
Si quieres dejarme tu blog estaré encantada de echarle un vistazo.

Con cariño,
Diana.