viernes, 13 de diciembre de 2013

JA ARRIBA EL NADAL



Bones!!!

Falta una setmana pel Nadal!!! Les botigues ja començen a mostrar-nos els seus millors aparadors, la gent es compra roba, els carrers estan feliçment il.luminats amb llumetes de colors i pots veure un suau somriure dibuixat al rostre de tothom. Aquest és el típic ambient quan s'acosta, per la majoria de persones, una de les millors dates de l'any.


Snowflake


I, com no, les botigues també es preparen per aquest gran esdeveniment.

Love Party

Stradivarius ens mostra la seva millor essència. Si cliqueu a la imatge, anireu directes a la pàgina on us mostren totes les seves recomanacions de peçes per les vacances. Predominen els vestits atrevits i les sabates de taló. Aquesta col.lecció no està pensada per passar el dia de Nadal amb la família, si no que, per exemple, és l'ideal per celebrar el Cap d'Any amb els amics.


image


Bershka també ens prepara una col.lecció, exactament de les mateixes característiques de la de l'Stradivarius. Per accedir-hi, cliqueu a la imatge. Les peçes reben el nom de  Cristallize, (cristalitzat). Es veuen molts vestits de colors foscos curts i atrevits i moltes sabates de talons.


I fins aquí avui perquè us feu una idea de que podeu trobar aquest any a les botigues low cost del mercat. A mi, personalment, aquest estil no m'agrada massa i crec que encara no tinc l'edat adequada per portar vestits tant escotats. Durant aquestes dates, prefereixo unes bones botes, un vestidet i un abric.

Espero que tingueu una molt bona introducció a les Festes i també que us hagi anat molt bé l'avaluació,

kisses ensucrats,

>>escapefromreality

P.D.  Havia pensat fer una entrada de les Festes de Nadal, però he tornat a pensar amb lògica i he arribat a la conclusió que a ningú cal que li expliqui que és el dia de Sants Innocents, per exemple.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Leo todos los comentarios e intento responder a todos los que puedo.
Gracias por pasar un poco de tu tiempo aquí. Lo valoro mucho.
Si quieres dejarme tu blog estaré encantada de echarle un vistazo.

Con cariño,
Diana.