lunes, 23 de diciembre de 2013

GUANYADOR D'OH HAPPY DAY!

Bon dia!!!

Sento no haver pogut escriure fins ara, però és que se m'havia espatllat l'ordinador i ara ja funciona!

Aquest passat dissabte a la nit, és va dur a terme la final del programa de TV3, Oh Happy Day! Els guanyadors van ser un grup anomenat Deudeveu, un cor vocal de 12 estudiants de teatre musical. Són aquests:

Deudeveu


La final és disputava entre tres cors, els Deudeveu, els Messengers i els Ol'grenn. Aquests són els altres dos cors:

MESSENGERS

Messengers


OL'GREEN

Olgreen


Sincerament, estic bastant indignada. Crec que els que és mereixien guanyar el concurs eren els Messengers. Trobo que els Deudeveu canten massa agut i fiquen masses ornamentacions i veus a les cançons. No me'ls imagino fent una gira per Europa, el premi pels guanyadors del concurs. No m'agraden gens. Trobo que els Messengers saben cantar més bé, fan més cor units i les seves cançons t'arriben al cor. Ells serien els ideals. També hagués preferit que guanyessin Ol'Green enlloc de Deudeveu. 

A més a més, si fos decisió del jurat no haguessin guanyat perqué als membres de la taula aquest grup no els agradava gaire i es van quedar bastant sorpresos (ho dic jo que vaig parlar ahir personalment amb un d'ells). Per demostrar-ho, des que va començar el programa, els Deudeveu havien estat sempre nominats, els Ol'Green un cop i els Messengers cap. Això ho deixa bastant clar.

I, per acabar, no m'agrada que les noies de Deudeveu vagin ensenyant totes les cuixes amb unes minifaldilles que quasi que se'ls hi veu el cul. Discreció, si us plau! Som en un concurs i actuareu a palaus de Viena que estan fets d'ors i anireu ensenyant cames! Per favor...

I després de criticar, us deixo amb la gira que farà Deudeveu:


El cor guanyador del programa farà una gira internacional amb la col·laboració de Vueling i de les oficines de turisme de Viena, d'Alemanya i de la República Txeca.

La gira comença a Catalunya, concretament a Lleida, on el cor guanyador inaugurarà l’Espai Orfeó de l’Orfeó Lleidatà, al gener del 2014.

VIENA





Al març del 2014 viatjaran a Viena, la metròpoli del vals per excel·lència. Allà tindran el privilegi d'actuar al Palau de Schönbrunn, conegut com el "Versalles vienès", un dels principals edificis històrics i culturals d'Àustria i patrimoni de la Unesco. L'antiga residència d'estiu de l'emperador és una de les construccions barroques més impressionants d'Europa. També visitaran la casa de la música, un museu interactiu.

Lloc on actuaran:





NUREMBERG, ALEMANYA





La tercera etapa d'aquesta gira els portarà un cap de setmana a Nuremberg, Alemanya, ciutat famosa pel seu castell i i el seu centre medieval. També coneguda per la famosa òpera de Richard Wagner “Els mestres cantors de Nuremberg”. El cor guanyador gaudirà de la gastronomia bavaresa i s’allotjarà en un hotel de quatre estrelles.


PRAGA



El quart destí europeu d’aquest tour els durà a Praga, famosa per la seva tradició musical i per la seva bellesa. Una de les capitals europees de la cultura. Lloc de naixement de grans artistes internacionals i lloc on la nostra coral guanyadora actuarà!


Finalment la gira acabarà de nou a casa, al juliol, al Festival Internacional de Música de Cantonigròs, on el nostre cor guanyador farà el concert inaugural del festival, que tindrà lloc al Teatre l'Atlàntida de Vic.


I aquesta serà la gira!

Finalment, us deixo amb els resultats de les votacions pel guanyador:



Havien de guanyar els Messengers....

Tots som Messengers,

>>escapefromreality

Web de Oh Happy Day

Entrada on us vaig parlar del programa al començament

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Leo todos los comentarios e intento responder a todos los que puedo.
Gracias por pasar un poco de tu tiempo aquí. Lo valoro mucho.
Si quieres dejarme tu blog estaré encantada de echarle un vistazo.

Con cariño,
Diana.