domingo, 15 de diciembre de 2013

AMIC INVISIBLE

Hola!

Avui us deixaré algunes idees i trucs per fer l'amic invisible. Segurament molts de vosaltres ho celebreu amb la família, els amics o els companys de classe. Si us falten idees, aquí us en deixo unes quantes perqué us quedi perfecte!


1.REPARTIMENT

Primer de tot, per fer l'amic invisible necessitem fer el sorteig entre les persones que hi volen participar. Jo us recomano que, enlloc de fer-ho en paperets i per estalviar-vos problemes, ho feu per internet. Si cliqueu aquí anireu a una pàgina que només cal ficar els noms i els correus, i automàticament la màquina enviarà un correu a les persones dient-los qui els ha tocat.


2. PISTES

A l'hora de posar pistes, has de ser molt original, llavors aquella persona tindrà ganes de rebre el regal i li semblarà tot molt més interessant. Aquí us deixo algunes idees per fer-ho.


  • Missatge amb una pinça:


Només et cal una pinça de fusta, pintura, paper i paciència. Si no surt a la primera no t’amoïnis, amb la pràctica es millora! (a la foto surt amb un missatge d'amor, tu hi hauries d'escriure una pista més 
curta).






  • Pot amb missatge

Agafa un pot transparent (el pots decorar perquè sigui més bonic), retalla petits trosos paper i escriu alguna pista. És millor agafar un pot petitet perqué així semblarà que hi han més pistes, però vigila no ho fassis massa fàcil i ho endevini a la primera!



  • Rasca i guanya!

És molt fàcil i divertit, primer de tot fes una targeta amb el missatge que vulguis i tres opcions per escollir. Les opcions un cop escrites pinta-les amb plastidecor blanc i després pinta-ho amb pintura i pinzell. Deixa que s’assequi i ja està llest!




  • Carta

Ara amb les noves tecnologies s’està perdent la màgia d’enviar missatges. Saps la il·lusió que fa rebre una carta per correu dient una pista?



3. IDEES DE REGAL

Si teniu una idea molt clara i, per exemple, ja sabeu que amb aquella persona li voleu comprar una pilota o un jersei, està perfecte, però a jo sempre m'ha fet il.lusió rebre un detallet fet manual. Aquí us deixo unes quantes idees per quedar bé:

  • Marc de fotos fet amb cartró
És molt fàcil de fer. A baix us deixo el vídeo de referència i de foto podeu ficar-li algo que li agradi molt amb aquella persona i decorar el marc amb pegatines o amb pintures dibuixant coses que l'identifiquin.






  • Ninot de neu per l'arbre de Nadal

És molt mono i bonic, senzill de fer.





Aquestes dos idees les he trobat a la pàgina de You Tube d'una noia, clicant aquí. Hi han moltíssimes més idees, us ho recomano.


Altres coses que es fan molt són capses de sabates decorades amb detallets a dins, polseres fetes a mà de fils, punts de llibre si és un amant de la lectura... El més important és fer volar la imaginació i segur que pel youtube trobare un munt d'idees amb vídeos de tutorials explicant-vos com es fa la manualitat.


Espero que aquesta entrada us hagi agradat i inspirat molt en aquestes dates.

Us recordo que avui fan la Marató de tv3 i podeu trucar al 905 11 50 50 i donar el vostre donatiu per les malalties neurodegeneratives.


Comenteu,

>>escapefromreality

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Leo todos los comentarios e intento responder a todos los que puedo.
Gracias por pasar un poco de tu tiempo aquí. Lo valoro mucho.
Si quieres dejarme tu blog estaré encantada de echarle un vistazo.

Con cariño,
Diana.