lunes, 9 de septiembre de 2013

LA CANÇÓ DE LA SETMANA: ROAR

Bon començament de setmana!

Katy Perry va treure fa poc el seu últim senzill: Roar. Què vol dir Rugit. Jo el vaig escoltar i em va encantar, crec que és una de les cançons que ha tret ella que ha tingut més d'èxit. I es que Perry ha atrapat amb la seva música a mig món. Si no us ho creieu, us dic que amb un dia que portava el videoclip oficial de la cançó penjat al youtube, va obtenir 11 millons de reproduccions. La cançó és molt maca i recomano que l'escolteu si encara no ho heu fet!:


El videoclip trobo que està molt ben gravat i és entretingut. Ara, com cada dilluns, us parlarè de la Katy Perry:




Katheryn Elisabeth Hudson, que així es diu originàriament, va nèixer a Santa Barbara, Califòrnia (EUA) un 25 s'octubre de 1984, ara té 28 anys. Algunes de les cançons que compon tambè les escriu ella, així que podem considerar-la compositora. El seu gènere de música és pop i rock. Va començar a triumfar com a cantant al 2001.

Katy Perry (2012)

El seu primer àlbum el va anomenar Katy Hudson amb el seu nom de pila i contenia música d'estil cristiana. Però el seu primer èxit no li va arribar fins al 2007 amb els senzills Kissed a girl i Ur so Gay, en el qual es burlava del seu ex. Al 2010 i 1011 va triomfar amb el seu disc Teenage dream i va saltar a la fama. Va ser la segona persona, després de Michael Jackson, en tenir 5 senzills d'un mateix àlbum encapçalant la llista dels Billboards, uns premis de música.



Una de les seves cançons més ecoltades és Firework. En total ha tret tres àlbums, 17 senzills i ha fet 2 gires, mentre que ara començarà la tercera.

La cançó de Firework:


Us agrada la cantant? I la cançó? 


Moltíssimes gràcies als dos nous seguidors d'aquesta setmana,

us llegeixo

>>escapefromreality

2 comentarios:

  1. HOlA!
    Molt xulo gracies pel comentari!
    Pasat'hi quan vulgis i comenta!!
    No paris, seguieix currant aixi!!

    MOLTS PETONS!

    http://www.escapefromrealityanaid.blogspot.com.es/

    ResponderEliminar

Leo todos los comentarios e intento responder a todos los que puedo.
Gracias por pasar un poco de tu tiempo aquí. Lo valoro mucho.
Si quieres dejarme tu blog estaré encantada de echarle un vistazo.

Con cariño,
Diana.