lunes, 26 de agosto de 2013

LA CANÇÓ DE LA SETMANA: LOVE STORY

Hola!!!

Aquesta setmana la cançó serà de la Taylor Swift: Love Story. A mi m'agrada molt. Crec que té un ritme molt dolç i suau i és perfecta per a un dia que l'únic que vols fer a l'arribar a casa és relaxar-te. La Taylor també m'agrada, sobretot pel seu estil de música, senzilla i tranquil.la. I la seva veu és meravellosa. Si no heu escoltat mai la cançó, aquí us deixo el videoclip:



I com sempre, parlarem de la cantant, en aquest cas, la Taylor Swift:


En realitat, es diu Taylor Alison Swift. Va nèixer a Estats Units el 23 de decembre del 1989 i ara té uns 23 anys. El seu gènere de música és de pop o country. Ella mateixa es compon les cançons i també treballa com a actriu, de moment ha participat en 4 pel.licules. És mezzosoprano, la veu femenina del mig. Toca la guitarra acústica, el piano, l'ukulele i la guitarra de 12 cordes. Va començar a actuar al 2006, i a partir d'allà va anar de bar en bar fins a arribar als escenaris.


El seu cantant d'inspiració ha sigut Tim McGraw.

Ha tingut relacions amoroses amb Joe JonasTaylor LautnerJohn MayerJack Gyllenhaal, Connor Kennedy i Harry Styles. Té la costum que al acabar una relació amb un noi, li dedica una cançó. 

¿Cuántas veces se cambió Taylor Swift de vestido en su último concierto?

En total ha fet 3 gires i ha tret 7 discs.

Aquí us deixo la cançó que va dedicar a Joe Jonas quan aquest va trencar amb ella per teléfon en una conversa de 27 segons. La cançó es diu Forever and Always.




Bé, fins aquí l'entrada del dilluns.

Que us ha semblat? Coneixieu la cançó?

Comenteu,

>>escapefromreality

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Leo todos los comentarios e intento responder a todos los que puedo.
Gracias por pasar un poco de tu tiempo aquí. Lo valoro mucho.
Si quieres dejarme tu blog estaré encantada de echarle un vistazo.

Con cariño,
Diana.